Isnin, 5 Ogos 2019

Cara Hias Bilik Dengan Polaroid



Setiap orang menginginkan rumah yang besar dan cantik tetapi korang jangan risau, sekarang ini ada banyak cara untuk menghias rumah atau bilik supaya kelihatan menarik, luas dan selesa. Antaranya adalah dengan menghias bilik menggunakan polaroid. 

Di sini adalah contoh idea untuk menghias menggunakan polaroid seperti profesional tanpa menggunakan bajet yang besar.


Hiasan menggunakan polaroid di bahagian meja belajar kelihatan menarik dan meningkatkan mood untuk belajar.





Korang juga boleh hias polaroid di sekitar dinding berdekatan katil. Boleh selfie dan masukkan kat intagram. 


Kalau nak tahu lebih banyak tips lagi macam mana nak menghias rumah, saya cadangkan kepada korang untuk beli Ebook Dekorasi Bajet ini. 


Dalam ebook Dekorasi Bajet ini menyediakan 77 tips dan teknik kepada korang macam mana mahu menghias tanpa mengeluarkan belanja yang banyak. Tak perlu beli perbot baru, hanya guna barang yang sedia ada sahaja kat rumah. 

Korang juga akan dapat tips macam mana mahu berjimat dalam menghias. So, dengan adanya panduan daripada Ebook ini, korang dah tak perlu buang duit beratus ringgit tau. InsyaAllah korang pasti akan puas hati.


2 ulasan:

  1. wahhh cantikknya ..sy letak gambar dalam album hehe

    BalasPadam
  2. done follow awak.nnti follow blog sy ye

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih.